Ponedjeljak, utorak, petak:
Srijeda i četvrtak:
Subota:
07:00 - 14:30
13:00 - 20:30
08:00 - 13:00
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu
Gubitak zubi bilo na gornjoj ili donjoj čeljusti smanjuje kvalitetu života i ruši samopouzdanje. Zubne proteze riješit će problem onima kojima nedostaju zubi. S povjerenjem se obratite u ordinaciju dentalne medicine Robert Olujić gdje će vam pomoći vratiti osmijeh na lice.
 
U sklopu dentalne usluge mobilna protetika u ordinaciji Dental Olujić izrađuju dvije vrste proteze za zube ovisno o tome radi li se o potpunom gubitku zuba u gornjoj ili donjoj čeljusti ili djelomičnog gubitka zuba. Proteze će zamijeniti gubitak vaših zubi.
 
Ako ste potpuno izgubili zube u gornjoj ili donjoj čeljusti tada je za vas najbolje rješenje totalna proteza. S druge strane djelomična ili parcijalna proteza izrađuje se kod djelomičnog gubitka zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti.
 
Naime, zubna protetika je stomatološka grana koja se bavi nadoknađivanjem izgubljenih zubi. S povjerenjem se javite u ordinaciju Dental Olujić gdje će vam stručni tim ordinacije, na čelu sa Robertom Olujićem dr.med.dent., pomoći kako biste uz pomoć proteze povećali kvalitetu života i vratili svoje samopouzdanje. 
 
Zatražite ponudu