Ponedjeljak, utorak, petak:
Srijeda i četvrtak:
Subota:
07:00 - 14:30
13:00 - 20:30
08:00 - 13:00
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu
Skrivate zube kada se smijete jer vam nedostaje jedan ili više zubi? Budite bez brige jer zubni implantati su rješenje uz pomoć kojega ćete vratite samopouzdanje i osmijeh na lice. Ugradnja zubnog implatanta je optimalno rješenje za sve kojima nedostaje jedan ili više zubi. S povjerenjem se javite u ordinaciju dentalne medicine Roberta Olujića iz Rijeke.
 
Implantologija je jedan od tretmana koji se nalaze u ponudi ordinacije Dental Olujić iz Rijeke. Sve o implatologiji te koji zubni implantati su najbolji savjetovat će vas u ordinaciji Dental Olujić.
 
Što su implantati i kako se oni postavljaju? Ako vam nedostaje jedan ili više zuba tada je najbolje rješenje za vas dentalni implantat. To je titanski vijak koji se ugrađuje u čeljusnu kost i na taj način se stvara temelj za novi zub. Nakon toga slijedi protetska nadogradnja to je keramička i/ili titanska komponeta koja osigurava vezu između zubnog implantata i krunice i koja se postavlja u implantat.
 
Kada se dentalni implantat i protetska nadogradnja nalaze u ustima zadnji korak je postavljanje krunice, mosta ili proteze u čeljusti. U ordinaciji dentalne medicine Roberta Olujić najčešće je upotrijebljavan sustav Astra Tech implantata.
 
Kako biste vratili osmijeh na lice pomoći će vam u ordinacije dentalne medicine Roberta Olujića gdje vaši dentalni implantati vrijede više. 
 
Zatražite ponudu