Ponedjeljak, utorak, petak:
Srijeda i četvrtak:
Subota:
07:00 - 14:30
13:00 - 20:30
08:00 - 13:00
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu
Svatko može imati savršen osmijeh. Kako bi vaš osmijeh zablistao pomoći će vam u ordinaciji dentalne medicine Roberta Olujića iz Rijeke koja u svojoj ponudi stomatoloških tremana ima i estetsku stomatologiju.
 
Zubna estetika od velike je važnosti za svaku osobu jer lijepi i zdravi zubi podižu samopouzanje i kvalitetu života. Estetska stomatologija riješit će razmake između zubi, promijeniti boju i oblik zubi, zatim, maknuti nikotinske naslage i vratiti svježinu zubima. 
 
Stomatologija i estetika su usko povezane, stoga ako trebate estetskog stomatologa obratite se prosfesionalnom i stručnom timu na čelu s dr.med.dent. Robertom Olujićem. U dentalnoj ordinaciji Dental Olujić možete ugraditi keramičke ljuskice koje će ispraviti razmake među zubima, promijeniti boju i oblik zuba te uljepšati vaš osmijeh. Također, ako trebate pjeskarenje zubi, u ordinaciji Olujić koriste najnoviju metodu AIR FLOW poliranja zuba, bezbolno skidaju plak, nikotinske naslage, naslage tanina i slično, a korigens limuna daje svježinu i ugodan okus za svakog pacijenta.

Želite li ugraditi nakit na svoje zube? S povjerenjem se javite u ordinaciju kako biste ugradili zubni naki.
  
Estetski izgled zubi važan je svakome, stoga se s povjerenjem javite u ordinaciju dentalne medicine gdje će saslušati vaše želje i pomoći vam da vaš osmijeh postane savršen. 

 
Zatražite ponudu