Ponedjeljak, utorak, petak:
Srijeda i četvrtak:
Subota:
07:00 - 14:30
13:00 - 20:30
08:00 - 13:00
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu
Od najranije dobi treba početi voditi brigu o zdravlju zubi i učiti djecu kako ispravno održavati oralnu higijenu. Dječja stomatologija je grana dentalne medicine koja se bavi prevencijom i liječenjem zubi kod djece.
 
Dječji stomatolog iz ordinacije dentalne medicine na čelu s dr.med.dent. Robertom Olujićem pomoći će vašem djetetu da pravilno brine o zdravlju svojih zubi. Zdravi dječji zubi bez karijesa od najranije dobi najbolja su prevencija i garancija za zdravlje i bezbrižno djetinjstvo mališana.
 
Ako vaše dijete još nikada nije bilo u stomatološkoj ordinaciji, s povjerenjem posjetite ordinaciju dentalne medicine Roberta Olujića jer njihov dječji zubar će s posebnom pažnjom pristupiti vašem djetetu kako bi ono steklo povjerenje u stomatologa. Prilikom prvog posjeta dječjem stomatologu najbolje bi bilo da nema potrebe za liječenjem kako bi dijete stomatologa doživjelo prirodno i kasnije neće imati strah od posjeta dječjeg zubara.
 
Očuvajte zdravlje zubi vaših mališana i obratite se u ordinaciju Dental Olujić za redovne kontrole, savjete i tretmane potrebne vašoj djeci za zdrave zube i bezbrižno djetinjstvo. Zubar za djecu ordinacije Dental Olujić pomoći će vam naučiti mališane ispravno održavati higijenu zuba.
 
Najboja prevencija za nastanak karijesa na mliječnim, a kasnije na trajnim zubima je ispravno održavanje oralne higijene od najranije dobi.
 
Zatražite ponudu